Samo nekoliko sati nakon što je Selena Gomez objavila svoj dugoočekivani singl „Lose You To Love Me“, za koji veliki broj ljudi misli da je posvećen njenoj bivšoj ljubavi Justinu Bieberu, Hailey Baldwin odgovorila je veoma kratko i jasno „I’ll Kill You“.

Da li to u Hollywoodu rasplamsava nova stara ljubavna drama. Ako je tako Selena je ta koja je pokrenula objavom pesme za koju svi smatraju da je posvećena Justinu, a znajući Hailey samo smo čekali njenu reakciju i reći ćemo samo da nije ostala ravnodušna na reči pesme „Lose You To Love Me“.

Na svoj Instagram Story je objavila pesmu „I’ll Kill You“ Summer Walker. S obzirom na to da je story podeljen nedugo nakon premijere Selenine pesme, fanovi su uvereni da je Hailey Baldwin na ovaj način Sel poslala suptilnu poruku.

Ali ni Selena nije sedela skrštenih ruku te je samo nekoliko minuta kasnije objavila screenshot bilješke koju je pisala o veri i Bogu te o činjenici da, iako neprijatelj pokušava da je savlada, ona će taj napad izdržati i ostati na nogama.

Šta vi mislite o ovoj drami? Da li će se zaustaviti na ovome ili će postati još žešće?

Foto: promo