Taylor Swift je dobila sjajnu priliku – napisaće pesmu za nadolezeći mjuzikl “Cats” i fanovi jedva čekaju da čuju kako numera zvuči!

29-godišnja pevačica se udružila sa svetski poznatim kompozitorom Andrewom Lloydom Webberom kako bi napisala originalnu pesmu za nadolazeći mjuzikl. Numeru koja se zove „Beautiful Ghosts“ će otpevati Francesca Hayward – koja u filmu glumi Victoriju – i Taylor Swift – koja glumi lik Bombalurina.

„Postojala je ambicija i težnja da se u filmu pojavi originalna pesma“, kaže Tay u prilogu o filmu „Cats“ koji je objavljen juče, 24. oktobra i dodaje da su dali sve od sebe da napišu najbolju pesmu koju mogu.

Behid the scene video prikazuje Taylor Swifta u studiju dok snima baladu, a Andrew Lloyd Webber objašnjava kako je pesma nastala.

Režiju filma potpisuje Tom Hooper, a u mjuziklu “Cats” takođe glume James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen i Rebel Wilson.

Obožavatelji su prvi put videli delić dugo očekivanog fila u julu kada se pojavio prvi trejler.

Šareni, nadrealni pogled na nadolazeći mjuzikl o blockbusteru pružio je fanovima pažljiv pogled na zvezde u kostimu, uz unapređenje digitalnog krzna.

“Cats” u svetske bioskope  stiže u 20. decembra, ali za sada ga niko od filmskih distributera koji rade u Srbiji nije najavio te ne znamo da li ćemo imati prilike da ga gledamo na velikom platnu.