Najbolji kostimi slavnih faca za Halloween 2019

Da slavne holivudske zvezde obožavaju da se maskiraju povodom praznika Noć veštica znaju i ptice na grani, ali ono što nas iz godine u godinu oduševi i iznenadi je činjenica da uspevaju da nadmaše same sebe.

Kostimi su sve inovativniji i kreativniji, a sve je više poznatih koji se maskirani provode  na najmračnijim žurkama godine.

Iako još nije ni došla sama Noć veštica, poznate dame su već posetile po nekoliko žurkica, a mi vam predstavljamo ovogodišnje kostime koji su nas “oduvali”.

Heidi Klum

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Niko nam neće zameriti ako kažemo da je ona kraljica Halloweena jer nas svake godine iznenadi maštovitim izdanjima, a  ove je godine zajedno sa suprugom Tomom Kaulitzom odučila da postane – disco kugla. Oboje su na žurku stigli posuti srebrnim šljokicama, a Heidi je kosu obojila u zeleno. Možda ovaj kostim i nije najbolje njeno izdanje, ali ko zna šta na Heidi još sprema.

Demi Lovato


Pevačica se ove godine opako potrudila oko svojih kostima s kojima je s trona skinula čak i prethodno spomenutu Heidi. Demi se najpre vrlo uspešno prerušila u Marie Antoinette, a zatim je rešila da se kostimira kao poznati klovn Pennywise u nešto izazovnijem izdanju.

 

View this post on Instagram

 

Last night was so sick.. thanks to @hydesunset @sbecollection @umamiburger ???????

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Jessica Biel


Supruga Justina Timberlakea sve je nasmejala prerušivši se upravo u svog supruga i to u izdanje iz mlađih dana dok je bio deo boy benda N’Sync za koji je Jessica u jednom od svojih ranijih intervjua izjavila da ih baš i ne sluša, što je dugo godina nakon toga morala i „platiti“. A Justin je rešio da bude mikrofon!

Kylie Jenner


Kylie je sa svojom najboljom prijateljicom rekreirala nastup Madonne i Britney Spears iz 2003. godine začinivši svoj kratki nastup i brzinskim poljupcem na samom kraju.

Nicki Minaj

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes w/The JOKER…coming soon ??? – Happy HalloQueen ?

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Sveže venčani Nicki Minaj i njen dragi Kenneth Petty odlučili su se za klasični par kostima za Noć veštica – ona kao Harley Quinn, a on kao Joker.

Halsey

 

View this post on Instagram

 

resident goths. @marilynmanson

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Pevačica je sjajno iskopirala jedan od legendarnih lookova Marilyna Mansona za koji je dobila samo pohvale od svojih fanova.

Lele Pons

 

View this post on Instagram

 

Maleficent ?? (who’s your fav Disney villain?) Makeup: @lou_flores outfit: @forthestarsfashionhouse

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

YouTuberka je postao seksipilnija verzija negativca iz Uspavane lepotice.  Ili joj je ipak Angelina Jolie sa novim filmom Gradana 2, koji se emituje u bisokopu, i likom Maleficent poslužila kao inspiracija.

Evan Peters i Halsey

Glumac Evan Peters and pomentua Halsey izvukli su sve tufnice  kako bi se pretvorili u Sonny i Cher iz ludih sedamdesetih. Uz pomoć kostima prepunih raznobojnih tufnica i perika, par je skoro neprepoznatljiv.

Tekst: Super Teen

Foto: Instagam