Halloween je iza nas, ali ne možemo a da opet ne odamo priznanje Heidi Klum, jer je opet pokazala da je definitvno glavna kada su kostimi za Noć veštice u pitanju.

Ova slavna manekenka započela je pre 19 godina da organizuje najluđe Halloween partyje kojima i dan danas i sama ozbiljno pristupa.

Naime, nemački model svoje kostime čak mesecima ranije, a da oduševi u Noći veštica brine se njen tim koji je sastavljen od desetak ljudi.

 

View this post on Instagram

 

#heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi je na svom Instagram profilu objavila kako je nastao kostim zombija kojem ispadaju creva i tako je još jednom podigla visoko lestvicu kada je reč o kostimima. Upravo njen kostim proglašen je najboljim i najoriginalnijim i ove godine.

U manje od sat vremena fotografija na kojoj lepotica pozira u kostimu je prikupila sto hiljada lajkova.

„Zaista nemaš konkurencije. Ne znam odakle ti ideje, ali ovo je fenomenalno. Uhvatila me jeza. Kraljica si Halloweena“, samo je jedan od komentara ispod fotografije.

Heidi se poslednjih nekoliko godina kostimirala u zlatnog svemirca, vampiricu, jabuku i zmiju, crnu vranu, vanzemaljca, majmuna, ljudsko telo s odstranjenom kožom, Kleopatru, Fionu iz Shreka…

„Moj prvi Halloween party počeo je 2000. Mislila sam da neko treba da organizuje veliki party za Noć veštica pa sam ga ja napravila. S obzirom na to da sam Nemica, mislila sam da bi kostim s tradicionalnom haljinom u patentnoj koži s pletenicama bio zabavan kostim“, napisala je glumica uz objavu svog prvog kostima iz 2000. godine.