Sigurno ste se nekada zapitali koliko to novca na dnevnoj bazi zarade ličnosti poput Kylie Jenner, Kim Kardashian, Taylor Swift i Ariane Grande, pa smo mi istražili i doneli vam odgovore na to pitanje u nastavku!

Kylie Jenner

Kylie Jenner, jedna od najbogatijih ljudi na svetu, dnevno zaradi čak 456 hiljada dolara. Mnoge nije iznenadila ova brojka, jer se već znalo koliko mnogo novca ima Kardashian-Jenner porodica!

Taylor Swift

Zarada ove zvezde jeste čak pola miliona, odnosno 500 hiljada dolara dnevno ( čak više od Kylie Jenner), što Taylor čini najbogatijom muzičarkom na svetu!

Tini Stoessel

Tini zarađuje mnogo manje novca od Tay i Kylie – “samo” 4,000 dolara na dnevnoj bazi!

Justin Bieber

Iako nije u potpunosti prepušten muzici, Justin Bieber zarađuje neverovatnu cifru od 130 hiljada dolara u jednom danu, što omogućava Hailey i njemu “savršen” život!

Lady Gaga

Lady Gaga je i pevačica, kompozitorka, tekstopisac, pa čak i glumica, a sa svim svojim veštinama ona dnevno zaradi 164 hiljade dolara!

Ariana Grande

Iako je najpoznatija pevačica na svetu, Ariana Grande zarađuje 20 hiljada dolara dnevno! Verovatno ste vi verovali kako zaradi i preko pola miliona na dnevnoj bazi, ali, jer je trenutno najpoznatija – sigurno je da nije najbogatija!

Shawn Mendes

Shawn Mendes ne zaradi baš mnogo – njegova dnevnica iznosi 5,500 dolara!

Da li su vas iznenadili ovi podaci o tome koliko paznate face dnevno zarade i za koju zvezdu ste se najviše iznenadili?

Autor: Arijana Đokić

Foto:  adidas press