Kylie Jenner: „Roditelji su me terali da se zaposlim!”

Kylie Jenner: „Roditelji su me terali da se zaposlim!”

Kylie Jenner nam je nedavno otkrila kako njen život pre slave nije bio baš najlepši. Naime, radi se o tome kako su nju roditelji prestali da finansiraju sa 15 godina i rekli joj kako devojke moraju same da zarade za život.

„Ja sam neko ko je odrastao pred kamerama. Mnogi ljudi misle kako znaju sve o meni i mom životu pre slave, ali zapravo nije tako. Većina njih smatra da je meni sve ‘palo s neba’ i da nikada nisam morala da uložim ni trunkice truda u ono što radim. Prava istina je da su roditelji prestali da se finansiraju kada mi je bilo 15 godina. Rekli su mi da je pravo vreme da naučim kako se na težak način zarađuje novac i da treba da ga cenim, ali i pametno trošim.”

Takođe, otkrila je i kako nije znala hoće li uspeti da zaradi od svoje prve makeup linije: „2014. odlučila sam da pratim svoju strast i srce. Sav novac koji je ‘dospeo’ meni u ruke nakon rijaliti šoua „Keeping up with the Kardashians” uložila sam u svoj novi, ujedno i prvi projekat – beauty liniju „Kylie Cosmetics”. Nisam bila sigurna hoće li mi se uloženo vratiti, ili ću izgubiti apsolutno sve što imam. Veoma mi je drago što se moj prvi ruž rasprodao za manje od minut. To mi je pokazalo koliko ste mi verni i pokazalo mi je da sam uspela!”

Priredila: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram