Devojčica Paula Walkera više nije tako mala.

Meadow Walker slavi svoj 21. rođendan, a zasigurno oseća ogromnu ljubav od bliskog prijatelja svog pokojnog oca, Vina Diesela. Zvezda franšize “Fast & Furious” postavila je na svom Instagramu post koji je pokazao koliko voli Meadow.

„Mogao bih reći da sam toliko ponosan što postaješ takva osoba … ali istina je da sam uvek bio ponosan na tebe“, napisao je glumac pored slike mlade zvezde. „Srećan rođendan Meadow! Znam da ti je 21 godina i da si kao velika htela do posetiš Japan, ali porodica te čeka sa tortom kad stigneš kući, pa požuri. Volim te dete. Ujka Vin.“

Meadow je naravno odmah odgovorila: „Hvala vam puno. Jedva čekam da te vidim uskoro. I moje mali anđele. Volim vas.“

Od Pavlove tragične smrti pre gotovo šest godina Meadow je izgradila posebnu vezu s Vinovom porodicom. U stvari, glumac je svoju četvorogodišnju Pauline nazvao Walkeru, a Meadow često provodi vreme sa njegovim kćerima.

Tokom septembra Vin i ostale zvezde iz franšize Fast & Furious odale su počast Paula na dana kada bi pokojni glumac proslavio 46. rođendan. Tyrese Gibson je napisao pismo svom kolegi sa seta u kome je napomenuo da mu je bilo izuzetno drago kada je posle vremena provedenog sa Meadow shvatio u kako visoku, lepu i snažnu devojku je stasala.

Meadow nastavlja promoviše zaveštanje svog oca kroz Fondaciju Paul Walker koja se zalaže za očuvanje okeana i divljih životinja.

A mi ćemo se pridružiti hiljadama čestitki koje će stići na njenu adresu i poželeti joj srećan rođenad!!!