12-godišnja Viki Gabor pesmom “Superhero” brani boje Poljske na  juniorskoj Evroviziji

Viki Gabor je 12-godišnja pevačica za koju ništa nije nemoguće. Rođena u Nemačkoj, odrasla u Velikoj Britaniji, a trenutno živi u Poljskoj i jedan je od favorita za pobedu na ovogodišnjoj “Dečjoj pesmi Evrovizije”.

Bila je među finalistima drugog izdanja “The Voice Kids Poland”. Njen debitantski singl, “Time” na YouTubeu je pregledan više od 2,6 miliona puta, a remix ove numere uradili su neki od najboljih svetskih producenta, poput: Shanguy, Melo.Kids i Skytech. Viki je takođe pevala uz Bars i Melody na poljskom delu njihove “Choke Tour” u aprilu i maju ove godine.

“Superhero” je tek njen drugi singl, ali pesma je toliko zarazna da je za samo  sedam dana na YouTubeu video imao preko 1,3 miliona pregleda, a sada se bliži broju od 2,5 miliona pregleda. Video je pun boja i mladalačke snage, a to je ono što Viki svojom muzikom i želi da pokaže fanovima.

“Superhero” je vrlo upečatljiv moderan pop spot kojim dominira izuzetno jak i zreo glas mlade Viki Gabor. Pesmu su napisali najtraženiji poljski tekstopisci Patryk, Dominic i Lanberry. Njihov kombinovani rad ima više od 300 miliona pregleda na društevnim mrežama. Ovaj trio je takođe napisao prošlogodišnju pobedničku pesmu juniorske Evrovizije “Anyone I Want To Be”.

12-godišnja Viki Gabor pesmom “Superhero” brani boje Poljske na  juniorskoj Evroviziji

Viki Gabor je 12-godišnja pevačica za koju ništa nije nemoguće.

U oktobru i decembru Viki će se ponovo družiti sa duom Bars&Melody pošto će biti deo njihove “Lighthouse Tour” širom Engleske. A između tih nastupa očekuje  je takmičenje za juniorsku Pesmu Evrovizije, koje je na programu 24. novembra u Gljivicama u Poljskoj.

Poslušajte oba singla i obavezno nam javite vaše utiske, a mi vam obećavamo da ćete ovu devojku upoznati jako brzo jer vam Super Teen ekipa u saradnju sa Universal Music Serbia sprema iznenađenja!

Foto: Universal Music