Sigurno si čula za često poređenje „letnje“ i „zimske“ varijante šminke, ali i dnevnu negu, pri čemu se druga često nepravedno povezuje sa teškom i višeslojnom, za razliku od prve koja je lagana i jednostavna. Za tvoju osetljivu kožu, zar ne bi bilo najbolje da se dnevna nega uopšte ne razlikuje u odnosu na sezonu, već da uvek bude lagana, umirujuća i osvežavajuća, a da istovremeno prekriva i tonira kožu?

Upravo takav proizvod predstavlja La Roche-Posay inovacija – TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME. Novi proizvod spaja ono što dnevna nega može da ti pruži – umirujuću hidrataciju i korekciju tena – dok prekriva, hidrira i štiti kožu koja je u trenutku smirena, a crvenilo ublaženo. Sa samo jednim proizvodom, lagane teksture koje se lako razmazuje i omogućuje koži da diše, dobijaš prirodnu pokrivenost sa svim koristima koje očekuješ od hidratantne dnevne nege.

Da li veruješ u hidratantnu negu za korekciju tena?

Pevačica Sara Jovanović, ambasadorka brenda La Roche-Posay

Ova kombinacija naziva se hibridnom formulom, baš zato što deluje „na dva fronta“ – daje osetljivoj koži dodatnu zaštitu i osveženje, a ima i moć prekrivanja, za ujednačen ten. Zbog svoje izrazite multifunkcionalnosti, TOLERIANE SENSITIVE obojena krema idealan je saveznik za životni tempo koji ostavlja malo vremena za opsežne beauty rutine: dok stavljaš podlogu koja će smanjiti crvenilo, iritacije i osetljivost, istovremeno koži pomažeš da postane prirodno lepša!

Toleriane Sensitive Le Teint Crème 50 ml: 1936,40 din.* * Neobavezujuća maloprodajna preporučena cena

Novu TOLERIANE SENSITIVE obojenu kremu odlikuje kombinacija 70 odsto La Roche-Posay termalne vode, koja smiruje kožu, smanjuje crvenilo i iritaciju, vitamina B3 koji smanjuje osetljivost kože, i mineralnih pigmenata koji prirodno ujednačuju ten tokom celog dana. Glicerin obnavlja i štiti, kao snažan hidratantni aktivni sastojak, a Niacinamid deluje smirujuće.

TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME se nanosi svakodnevno, na lice i vrat. Proizvod je testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, a dostupan je u dve univerzalne nijanse. Vreme je da se uveriš u to koliko jednostavna, lagana i efikasna dnevna nega može da bude, uz tebe svakog dana bez obzira na sezonu!

Dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

A Super Teen mislim na vas i negu tokom hladnih dana te vam je u saradnji zsa brendom  La Roche-Posay je spremio sjajan poklon – TOLERIANE SENSITIVE LE TEINT CRÈME! Sve što je potrebno jeste da odgovoriš na pitanje „Koji vitamin se nalazi u sastavu TOLERIANE SENSITIVE obojene kreme?“ . Svoj odgovor pošalji na mail redakcija@superteen.rs, obavezno napiši svoje podatke – ime, prezime, adresa, grad, kontakt telefon i godište. Igramo se do nedelje, 17. novembra u podne, a ime dobitnice objavljujemo na našem IG profilu, u Storyju.

Foto: La Roche-Posay promo