Svetski dan deteta je 20. novembra, a Vulkan ima sjajnu akciju!

Samo 20. novembra, kada se širom sveta obeležava Svetski dan deteta, pripremili smo na sajtu Vulkančića www.vulkancic.rs specijalni popust od dodatnih 30% na celokupan asortiman, koji se sabira sa postojećim popustom.

Deca su ukras sveta, pa zato i praznik u njihovu čast obeležavamo na najlepši način. Vrlo je važno da mališani od ranog uzrasta razvijaju ljubav prema književnosti, a čitalačke navike treba i negovati. Urednički tim Vulkančića vredno i sa mnogo ljubavi radi na pripremanju širokog spektra dečjih naslova kako bi za svačiji ukus i potrebu ponudio najbolje štivo.

Godišnji međunarodni događaj, Svetski dan deteta, osmišljen je da promoviše interakciju i razumevanje među decom i dobrobit dece u svetu. Stoga, u sredu, 20. novembra, kupovinom dečjih izdanja na sajtu Vulkančića na već snižene cene dobijate dodatnih 30% popusta. Popust se obračunava u korpi, a kao i do sada dostava na teritoriji Srbije je besplatna za narudžbine u iznosu preko 2.000 dinara.

Odaberite omiljene naslove vaših mališana po neverovatnim cenama i uverite se zašto se uz knjige Vulkančića lepše raste!

Foto: Vulkan press