Svake godine Kiehl’s podstiče kupce širom sveta na deljenje radosti tokom praznika sa osobama do kojih im je stalo, a najbolji način za to je limitirana kolekcija najomiljenijih proizvoda brenda Kiehl’s u pakovanjima razigranog dizajna ove ilustratorke iz Helsinkija.

Kolekcija se sastoji od šest proizvoda dostupnih u limitiranim količinama, među kojima su Kiehl’s klasici poput putera za telo Crème de Corps, losiona za telo Crème de Corps, ulja za lice Midnight Recovery Concentrate, balzama za usne Butterstick Lip Treatment, kreme za lice Ultra Facial Cream, tonika Calendula Herbal-Extract Toner i mirišljavih sapuna za telo. Ako ste u potrazi za pravim iznenađenjem, tu je jedinstveni advent kalendar koji krije po jedno Kiehl’s iznenađenje za svaki dan decembra, a celu priču kompletiraju poklon kutije koje se mogu personalizovati i dolaze besplatno uz svaku kupovinu poklona.

Kiehl’s je ponosan na svoja partnerstva sa nekim od najinovativnijih i najuzbudljivijih umetnika koja ostvaruje svake praznične sezone. Proteklih godina smo imali priliku da sarađujemo sa Jeffom Koonsom, Mickeyjem, Kawsom, Kennyjem Scharfom, Peterom Maxom, Jeremyvilleom, Kate Moross, a sada se tradicija nastavlja uz čarobni svet neograničene mašte Janine Rewell.

Kolekcija Kiehl’s x Janine Rewell

Puter za telo Crème de Corps – ekskluzivno izdanje

Ove godine ulepšajte praznike uz Kiehl’s

Vreme praznika ne bi bilo potpuno bez ovog luksuznog maslaca za telo ukrašenog novogodišnjim motivima i drugačijim metalnim poklopcem. Osećaj hidrirane i negovane kože tokom 24 časa, uz prepoznatljiv, bogat miris.

Cena- 4.393,00

Midnight Recovery Concentrate

Ove godine ulepšajte praznike uz Kiehl’s

Nekoliko kapljica ulja Midnight Recovery Concentrate-a oživljava kožu zahvaljujući pročišćenim biljnim uljima i mirisnim eteričnim uljima. Samo tokom praznika, naše najprodavanije ulje za lice je ukrašeno predivnim novogodišnjim motivima.

Cena (50ml)- 7.750,00

 Ultra Facial Cream

Ove godine ulepšajte praznike uz Kiehl’s

Upotpunite svoje praznike omiljenom kremom naših kupaca, koja hidrira kožu tokom 24 časa, a sada je ukrašena jarkim bojama na kutijici i poklopcu. Naša najprodavanija krema za lice ima jedinstvenu formulu za neprekidnu hidrataciju kože tokom dana: smanjuje gubitak vlažnosti kože upijanjem vlage iz vazduha.

Cena (50ml)- 3.516,00

Butterstick Lip Treatment (bezbojni i ružičasti)

Neverovatno hidratantan proizvod koji se topi na usnama, crpi hranljiva svojstva kokosovog ulja i sadrži antioksidanse za obnavljanje i zaštitu usana oštećenih hladnoćom.

Cena – 2.312,00

Mirišljavi sapun za telo (korijander i grejp)  

Samo tokom praznika, naši piling sapuni za telo su ukrašeni novogodišnjim ilustracijama i spremni za darivanje u pakovanju dostupnom u ograničenim količinama. Predstavljaju osnovni deo nege tela: sadrže komadiće koštice kajsije kojima se nežno uklanjaju mrtve površinske ćelije kože, kao i emolijense koji zaglađuju i umiruju kožu.

Cena- 1.790,00

 Calendula Herbal-Extract Toner

Ovaj kultni klasik koji ne sadrži alkohol, obogaćen je ručno ubranim laticama nevena i ekstraktom čička za nežno čišćenje i trenutno oživljavanje svakog tipa kože. Kupcima omiljena formula, ove godine je puna radosti uz praznične ukrase.

Cena4.469,00

Losion za telo Crème de Corps

Bogata, super hidratantna formula i njen jedinstveni spoj sastojaka: puter jojobe, Shea puter, beta-karoten, skvalan i negujuća ulja, čine ovaj raskošni losion.

Cena (250ml) –  3.516,00

Cena (500ml) –  5.980,00

LIMITIRANO IZDANJE KIEHL’S ADVENT KALENDARA

Odbrojavajte vreme preostalo do praznika uz Kiehl’s! Počastite sebe ili osobu do koje vam je stalo Kiehl’s formulama za svaki dan decembra uz advent kalendar koji je dostupan u ograničenim količinama. Na ilustracijama je prikazan povratak Mr. Bonesa kući, u izvornu apoteku brenda Kiehl’s u New York-u.

Cena- 8.340,00

 O umetnici

Janine Rewell je finska dizajnerka koja živi i radi u Helsinkiju. Zanimaju je prirodna geometrija i neočekivano savršenstvo prirode, a svojim ilustracijama spaja maštu sa stvarnošću. Njen rad je inspirisan apstraktnim oblicima i fantastičnim životinjskim kraljevstvom: kombinuje vektorski dizajn i analogne materijale u svojim dizajnerskim izlozima, tekstilima i ambijentima.