I ove praznične sezone, Kiehl’s u centar dešavanja dovodi svoje omiljene proizvode u razigranom, limitiranom izdanju. Za to se pobrinula ilustratorka iz Liona, Maite Franki, inspirisana izvornom Kiehl’s apotekom koja se i danas nalazi na uglu 13. i 3. ulice u Njujorku. Franki je u svojim razigranim ilustracijama predstavila stanovnike Njujorka koji slave glavni događaj sezone!

Ovogodišnja praznična kolekcija svim ljubiteljima nege kože pruža priliku da Kiehl’s proizvode nabave u limitiranom pakovanju, među kojima su glavni proizvodi losion i puter za telo Crème de Corps, noćno ulje Midnight Recovery Concentrate, nega za usne Butterstick Lip Treatment, hidratantna krema Ultra Facial Cream, mirišljavi sapun za telo Scented Body Soap i tonik Calendula Herbal-Extract Toner.

Osim toga, Kiehl’s ove godine ponosno predstavlja i najzeleniju prazničnu kampanju do sada koja je fokusirana na smanjenje otpada i veću održivost. Ukrasne kutije se zato sada mogu u potpunosti reciklirati, a advent kalendari ne sadrže plastiku i izrađeni su od 100% recikliranog papira.

Kolekcija Kiehl’s x Maite Franki

Puter za telo Crème de Corps

Kupcima omiljena formula za negu tela, puter Crème de Corps je glavna zvezda praznika.

Ova luksuzna krema za telo umirujućeg i nežnog mirisa ši putera neguje i hidrira kožu čineći je izuzetno mekom i baršunastom.

Cena (226g) 4.400,00 din.

Noćno ulje, Midnight Recovery Concentrate

Samo tokom praznika, najprodavanije Kiehl’s ulje za lice je ukrašeno razigranim ilustracijama na prepoznatljivom tamno plavom pakovanju. Samo nekoliko kapljica ovog noćnog ulja oživljava kožu kako bi ujutru lice bilo obnovljeno, glatko i blistavo, a njegove ljubitelje posebno će obradovati što je za praznike dostupan u većem pakovanju, od 50ml.

Cena (50ml) – 7.866,00 din.

Ultra Facial Cream

Omiljena krema naših kupaca, Ultra Facial Cream je takođe spremna za praznike. Njena jedinstvena lagana i negujuća formula dokazano pruža 24-časovnu hidrataciju, čak i u najekstremnijim uslovima.

Cena (50ml) – 3.600,00 din.

Butterstick Lip Treatment (bezbojni i ružičasti)

Pripremite svoje usne za praznične poljupce pomoću naših hidratantnih balzama ukrašenih neobičnim ilustracijama. Obogaćeni kokosovim uljem i puterom od limuna, ovi negujući balzami omekšavaju i hidriraju usne kako bi ih pripremili za hladno vreme.

Cena2.312,00 din.

Scented Body Soap (korijander i grejp) 

Naši pilinzi za telo sa formulom koja sadrži komadiće koštica kajsije nežno uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože, čineći je glatkom i osvežavajuće čistom. Tokom prazničnog perioda, ovi preslatki sapuni za kupanje će biti dostupni u zabavnom i razigranom pakovanju spremnom za darivanje.

Cena – 1.800,00 din.

Calendula Herbal-Extract Toner

Kupcima omiljena formula Kiehl’s tonika ove je godine puna radosti

na svojoj bočici, a unutra vas čeka formula sa ručno ubranim laticama nevena. Tonik ne sadrži alkohol, a sastojak nevena i ekstrakt čička zaduženi su za nežno čišćenje i umirivanje svakog tipa kože.

Cena (250ml) – 4.550,00 din.

Losion za telo Crème de Corps

Bogata, super hidratantna formula i njen jedinstveni spoj sastojaka: ulje jojobe, ši puter, beta-karoten, skvalan i negujuća ulja, čine ovaj raskošni losion za telo savršenim poklonom za kožu drage osobe.

Cena (250ml) –  3.600,00 din.

Limitirano izdanje Kiehl’s advent kalendara

U Kiehl’s je stigla limitirana praznična kolekcija

Odbrojavajte preostalo vreme do praznika uz Kiehl’s! Počastite sebe ili osobu do koje vam je stalo Kiehl’s advent kalendarom koji krije 24 omiljene Kiehl’s formule. Dostupan je u ograničenim količinama, a ove godine je napravljen bez plastike i u potpunosti od recikliranog papira.

Cena: 10.900,00 din.

O umetnici

Maite Franki je ilustratorka iz Liona i stručnjak za grafički dizajn. Nakon završetka studija, otputovala je u inostranstvo i boravila u Vijetnamu i Dablinu. Nakon što se vratila u Pariz, Maite je radila kao kreativna direktorka za nekoliko agencija. U tom periodu, večeri i vikende je posvetila svojoj umetničkoj strasti – dizajnu i ilustracijama, kojima se bavila u malom studiju koji je stvorila iz sopstvene garaže.

Pre pet godina, Maite se preselila u Lion gde i danas radi kao samostalna ilustratorka u područjima kao što su oglašavanje, dizajn ambalaže i advertajzing. Inspirisana art déco-om, Franki u svojim ilustracijama spaja geometrijske oblike, jarke boje i nežne teksture čime je u Kiehl’s svet unela dašak topline i bogatstva.