U izjavi od 18. novembra K-pop zvezda S.Coups iz SEVENTEEN-a objavila je da uzima pauzu u bendu  kako bi se izborio s anksioznošću. Njegova muzička kuća  PLEDIS Entertainment je objavila saoštenje u kome je objasnila da lider grupe SEVENTEEN S.Coups prekida sve aktivnosti zbog zdravstvenih razloga.

A evo šta je sve napisano u saopštenju:

„Zdravo, ovde  PLEDIS Entertainment.

Želeli bismo da napravimo službeno saopštenje vezano za zdravstveno stanje S.COUPS.

S.COUPS je nedavno podvrgnut detaljnom ispitivanju i dijagnosticiranju svog tela, zbog simptoma anksioznosti. I nakon detaljne rasprave, svi članovi SEVENTEEN-a, uključujući i samog S.COUPS, odlučili su da bi bilo najbolje za njega da odvoji vreme za odmor i privremeno se suzdrži od učestvovanja u aktivnostima koje ima SEVENTEEN.

Iskreno upućujemo svoje izvinjenje svim fanovima koji su nastavili da pokazuju ​​svoju ljubav i pružaju podršku SEVENTEEN-u i nadamo se vašem razumevanju, jer smo doneli odluku po kojoj su prioritet zdravlje i dobrobiti našeg člana. Potrudićemo se da nastavimo na najbolji mogući način da zaštimo naše umetnik.

Pored toga, iskreno se nadamo da neće biti preteranih pretpostavki ili nesporazuma u vezi sa zdravljem S.COUPS-a, te ćemo u skladu s tim dati dodatne izjave u vezi s njegovim oporavkom i budućim aktivnostima.

Hvala vam.“

Mi želimo S.Coupsu da se što pre oporavi, mada znamo da je borba sa ankscioznošću dugotrajna , ali verujemo da je već na putu ozdravljenja jer je priznanje problema početak rešavanja istog. Zato i ti, ukoliko imaš problema, ili znaš nekoga u  svojoj blizini ko se bori sa anksioznošću, ne oklevaj da zatražiš pomoć.