Tokom ovih hladnih dana nama nema bolje zabave od čitanja sjajnih knjiga, a baš takav je roman koji je delo Adrijane Mejder „Kako ubiti Novembar“.

A Vulkan izdavaštvo i Super Teen su rešili da vas obraduju i dvoje Superteenovaca će dobiti ovu knjigu, ali o tome nešto kasnije.

 

Vulkan izdavaštvo i Super Teen predstavljaju i poklanjaju roman "Kako ubiti Novembar"

Kako ubiti Novembar – Adrijana Mejder

AKO NAUČIŠ KAKO DA PRIĐEŠ BORBI IZ NEOČEKIVANOG UGLA,

Misteriozna Akademija Absconditi nalazi se sakrivena u gustoj šumi, u potpunosti izolovana od sveta. U njoj nema interneta i struje, a vlada sistem kažnjavanja oko za oko. Na časovima se umesto matematike i fizike uče veštine bacanja noža, raspoznavanja otrova i umetnost pretvaranja. Učenici su deca svetskih elitista, koji se obučavaju da postanu ubice, špijuni i majstori manipulacije.

POSTAĆEŠ ORUŽJE KOJE TVOJ SUPARNIK NE MOŽE PREDVIDETI.

Novembar Adli ne zna zašto su je poslali ovde, niti kakve tajne kriju hodnici ove škole, ali uskoro će otkriti da je jedino važna pobeda u nadmetanju. Kada nesrećnim slučajem jedan učenik bude ubijen, sve oči su uprte u Novembar, mora da se što pre uklopi dok ne postane ili naredna žrtva, ili osumnjičeni za ubistvo.

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite sjajnu knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Koju akademiju pohađa Novembar Adli?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 29. septembra u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.

Designed by Freepik