Prvi trejler najnovijeg filma o agentu 007 Džejmsu Bondu je upravo stigao! Ne propustite priliku da ga pogledate odmah!

Adrenalin, strast, rizik, smrt i čast, su to asocijacije na najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, Džejmsa Bonda! A sve to (i mnogo više od toga) videćete u prvom trejleru za najnoviji, 25. film o Bondu „NIJE VREME ZA UMIRANJE“ (NO TIME TO DIE). Zato i ne čudi da je serija filmova o britanskom agentu jedna od najuspešnijih i svakako najvoljenijih filmskih franšiza svih vremena!

„NIJE VREME ZA UMIRANJE“ u naše bioskope stiže 2. aprila 2020. godine, a do tada uživajte u ovom spektakularnom trejleru.

U filmu „NIJE VREME ZA UMIRANJE“ Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

 

View this post on Instagram

 

Sutra… Prvi trejler za #NijeVremeZaUmiranje. Prati nas da pogledaš među prvima! #BOND

A post shared by Taramount Film (@taramount.film) on


Režija: Keri Džodži Fukunaga

Uloge: Danilej Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc Rejf Fajns u ulozi “M”. Takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Rori Kinir, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen

Scenario: Nil Pervis i Robert Vejd, i Keri Džodži Fukunaga i Fibi Voler-Bridž

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal