Dakle, do sada već zamišljamo da ste spremni i oduševljeni povratkom Harryja Stylesa u glumu. Između toga što je prilično potvrđeno da glumi u nadolazećoj psihološkoj drami Olivije Wilde „Don’t Worry Darling“ , kao i queer ljubavnoj priči „My Policeman“ nismo imali prilike da gledamo toliko glume mladog Harryja, tačnije od Dunkirka iz 2017. godine.

I uprkos tome što možda mislite da vam je dovoljno uloga za sada, neki ljudi računaju da bi za Harryja Stylesa mogla biti još jedna uloga: James Bond. Pre nego što se previše uzbudite zbog trenutnih glasina koje kažu da se Harry Styles bite sledeći James Bond, nove vesti kažu da to „nije ni približno istiniti“.

U poslednjem slučaju, „u redu, što je onda istina?“ Daily Mail izvestio je da Harry Styles neće zameniti Daniela Craiga kao Jamesa Bonda, bez obzira na te što prethodni izvori tvrde suprotno.

ICYMI, prethodni izvor, rekao je za Mail da je „Harry smrtno ozbiljan“ u vezi s ulogom Bonda. „Imao je niz sastanaka na visokom nivou o tome da postane agent 007. Harry veruje da je ušao u top dva izbor“, tvrdio je izvor. „Harry je new age Britanac … siguran je u svoju kožu i ako bi on postao Bond to bi značilo i da se franšiza menja s vremenom.“

Da li bismo zaista Harryja Stylesa mogli da vidimo kao Jamesa Bonda? Styles još uvek snima muzičke spotove uoči sezone nominacije za Grammyja, a sa slika na kojima trči po Italiji i vozi se u kabrioletu, izgleda simpatično, ali da li izgleda kao Bond?

Harry Styles se oglasio povodom glasina o Bondu, ali nažalost svih obožavatelja, čini se da im ne daje veliki značaj.

„Mislim, ko ne bi?“ – odgovorio je on na pitanje bi li bio zainteresovan za igranje naslovnog lika Bond serijala.

„Odrastao sam gledajući filmove sa Bondom. Znaš, voleo sam ga kad sam bio dete. Dakle, misliš da je to pomalo svačiji san, zar ne?“ – zapitao je Harry Styles.