Harry Styles prvi muškarac na naslovnoj strani magazina Vogue

Britanski pevač Harry Styles postao je prvi muškarac koji samostalno krasi o naslovnu stranu kultnog američkog magazina Vogue.

U 127 godina dugoj istoriji ovog magazina niti jedan muškarac nije bio sam na naslovnici, te je ovo velika čast za mladog pevača i sve uspešnijeg glumca.

Bivši pevač grupe One direction, koji se sjano snalazi u solo vodama je za fotografisanje decembarske naslovne strane obukao haljinu s potpisom Guccija i preko nje crni sako.

U velikom intervjuu za Vogue, pevač je izjavio da uživa u modi i sređivanju. Ne dopušta da ga ograničavaju stereotipi o muškim i ženskim odevnim predmetima.

– Odeća je tu za zabavu, eksperimente i igru s njom. Kad zaboravite da postoji odeća za muškarce i odeća za žene, kad uklonite sve barijere, otvarate celu jednu arenu u kojoj se možete igrati – rekao je Harry Styles.

Kaže kako ponekad u prodavnicama razgleda i žensku odeću.

– Mislim da je neverovatna. Svaki put kad sebi postavite neke barijere u životu, samo se ograničavate. Toliko je radosti u igranju odećom – rekao je.

U decembarskom izdanju, popularni pevač koji važi za modnu ikonu govorio je i o svojim planovima za putovanje u Tokio, ali i svojoj muzici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Kao dete definitivno sam voleo fensi haljine. Bio sam jako mlad kada sam za školske priredbe nosio helanke i tad je možda sve počelo“, kazao je Harry Styles za Vogue.

A na Instagram profilu magazina Vogue možete videti još slika sa snimanja modno editorijala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Da li mislite da je Harry preterao ili vam se okej što je rešio da pomera granice kada je oblačenje u pitanju?