Billie Eilish je snimala filmove i sama ih montirala - da li ste znali ovih 5 činjenica o njoj?

Sigurno da znate ko je Billie Eilish, i da ste barem jednom poslušali ili čuli neki od njenih hitova kao što su  “Bad guy“ ili “When we all fall asleep, where do we go?“. A da li ste znali ovh 5 činjenica o njoj?

1. Ocean eyes i njen glas-kako?

Billien brat je imao svoj bend, i napisao je pesmu Ocean eyes. Želeo je da zabeleži tu pesmu tako što će je sama Billie otpevati, pa je to i učinio, a Billie je stekla veliku popularnost nakon objavljivanja te pesme!

2. Malo plesa nikad na odmet

Dok je bila mladđa, pohađala je časove plesa. Obožavala je da pleše i zamišljala sebe u svetu šoubiznisa.

3. Pisanje&pevanje

Kada je imala osam godina pridružila se horu i pevala je sa njima tri godine. Kada je imala 11 godina, već je pisala sopstvene pesme i maštala o karijeri pevačice.

4. …čak i montažerka i glumica

U ranim teen danima krenula je da snima sopstvene filmove, ali i da ih sama montira. To su bili kratki filmovi, a montirala ih je uz pomoć  IMovie-aplikacije koju je kreirao Apple za Iphone uređaje.

5. A kako gleda na fanove?

Za kraj – kako ona gleda na vas i na nas, dakle kako gleda na svoje fanove? Iako nekad kaže kako ne može da razume i da shvati kolika količina ljudi nju voli i podržava, smatra nas prijateljima koje nikad nije upoznala, a želela bi da upozna. A kako vi gledate na Billie?

Da li ste znali ovih 5 činjenica o Billie?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram