Liam Payne: Okupljanje grupe One Direction će se sigurno desiti!

Liam Payne nedavno je rekao kako veruje da će se One Directin sigurno ponovno ujediniti. Pevač, koji je upravo objavio svoj debitantski solo album “LP1”, priznao je da članovi benda nisu svi prijatelji, ali je dodao da između njih nema zle krvi.

Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Liam Payne bili su deo mega popularne grupe One Direction koja je okupljena u muzičkom showu X Factor 2010. godine. Narednih godina ova petoka je žarila i palila svetom i to im je donelo status jedne od najuspešnijih muških grupa na svetu.

Zayn je prvi napustio grupu tako što se okrenuo solo karijeri, a njegov primer sledili su i preostali članovi koji su One Direction napustili 2016. godine, piše Sky News.

Liam Payne: Okupljanje grupe One Direction će se sigurno desiti!

Svih pet pevača postigli su različite uspehe kao solo izvođači, a Payneov debitantski album „LP1“ objavljen je u petak i na njegov žalost nije naišao na sjajne kritike, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Ono što nas, ali i sve vas zanima je da se iznova postavlja pitanje potencijalnog ponovnog okupljanja benda.

U emisiji „Sunday Brunch“ na programu Channel 4 Liam je govorio o šansama da se to dogodi.

„Ja mislim da ćemo se u nekom trenutku vratiti. Zapravo, vratićemo se sigurno“, rekao je on tokom gostovanja u emisiji.

Liam je izjavio i da se često čuje s Louisom Tomlinsonom i da je Harry Stylesa nedavno gledao na nastupu na Capital’s Jingle Bell Ballu.

„Zapravo sam ga tek nedavno video prvi put nakon tri godine. Nismo se videli dugo, dugo vremena. Zaista je bilo lepo. On je još uvek isti lik kao i kad sam otišao iz grupe. Uprkos korektnim odnosima, ljudi su pomalo u zabludi ako misle da smo svi međusobno bliski i dobri prijatelji, ali među nama nema zle krvi i to je dobro“, zaključio je ovaj mladi muzičar.

Foto: Instagram i Sony Music/Menart