Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na planeti.

Preko 350.000 festivalskih fanova širom sveta glasalo je za svoje favorite, a u godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspešnije izdanje dosad, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji  „Najbolji veliki festival“. Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, i to uvek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni! Nakon što je 2015. poneo kući titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za „Najbolji festival srednje veličine“ i to šesti put za redom. Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest „Najboljih novih festivala“, dok je No Sleep u finalu i za „Najbolji mali festival“ Evrope! U kategoriji za „Najbolji mali festival“ našao se i domaći Arsenal Fest, te će tako Srbija imati čak tri festivala u finalu evropskog takmičenja.

EXIT festival idućeg jula proslaviće jubilarni, 20. rođendan pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, kojim se obeležava početak jedne nove ere, uz brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

Nabavi svoju EXIT ulaznicu i ostvari čak 55% popusta!

EXIT festival 2020. biće održan od 9. do 12. jula, a nakon što su najpovoljnije ulaznice za naredno izdanje festivala rasprodate za svega 53 minuta, trenutno su u prodaji kompleti po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! U prodaji su još i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara za četiri dana festivala. Svi posetioci jubilarnog, dvadesetog rođendana Exita mogu već sada da rezervišu svoje mesto u festivalskom kampu, te da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smeštajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji su dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, Exit Trip. Ulaznice za EXIT u Srbiji se prodaju putem zvanične stranice exitfest.org, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.