Uživamo u čitanju ovih dana, a nadamo se da i vi stižete od silnih školskih obaveza da se posvetite dobroj knjizi. Ukoliko imate problem oko izbora naslova, naš predlog je roman koji je delo Kersten Smit „Drangulije“, a objavljen je u sklopu edicije YA Vulkan, izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo.

A Vulkan izdavaštvo i Super Teen su rešili da vas obraduju i dvoje Superteenovaca će dobiti ovu knjigu, ali o tome nešto kasnije.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen predstavljaju i poklanjaju roman „Drangulije“

„Drangulije“ Kersten Smit

VERUJEM DA NIKO NIJE SAVRŠEN

Šesnaestogodišnja Mo pohađa sastanke Anonimnih lopova na kojima je uvek dosadno slušati kukanje nezadovoljne domaćice dok se u pozadini čuje neravnomerno hrkanje starca. Sve dok se jednog dana na još jednom sumornom sastanku ne pojave kraljica škole Tabita Foster i usamljena dobrica Elodi Šo.

ALI SE SAVRŠENO PRETVARAM

Iznenađena njihovim dolaskom, Mo će pristati na Tabitin izazov da se svaka od njih dokaže kao vrsna kleptomanka i ukrade ponešto. I kako sve više vremena provode zajedno, između ove tri devojke stvoriće se nesvakidašnje prijateljstvo, koje će možda narušiti jedan trenutak nepažnje.

Kersten Smit je osvojila srca publike nezaboravnim rečenicama iz scenarija za najpopularnije romantične komedije među kojima su: Deset stvari koje mrzim kod tebe, Pravna plavuša, Začarana Ela i mnoge druge. Pisanje scenarija joj je omogućilo saradnju sa mnogim poznatim holivudskim zvezdama kao što su: Hit Ledžer, Džerard Batler, Ketrin Higl, Ris Viderspun i mnogi drugi. Budućim mlađim kolegama i koleginicama savetuje da svakog dana osmisle po jednu ideju za scenario i da uvek budu …

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite  knjigu „Drangulije“. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Između koga se stvara nesvakidašnje prijateljstvo?“.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 12. decembra do 23.59 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.

Tree photo created by freepik – www.freepik.com