U prodaji je nova knjiga „Zalutalo božićno pismo“ Gordane Subotić, u izdanju izdavačke kuće „Evro Book„, koja je složićete se sa nama idealan poklon za tvoju mlađu sestru ili brata. A kada pogledate koliko je ve slatko poželećete da jednu nabavite i za sebe!

Ovo je divna božićna priča o prazničnoj čaroliji koja obuzima ceo svet. Porodice slave i raduju se praznicima, a ponajviše mališani koji s nestrpljenjem iščekuju da im Deda Mraz ispuni želju i donese lepe poklone za novogodišnje i božićne praznike.

Brat i sestra, Marko i Nevena, pišu pisma Deda Mrazu, jer su tokom cele godine bili dobri prijatelji, poslušna deca i sve školske obaveze revnosno su završavali, te veruju da su svi uslovi za dobijanje poklona ispunjeni. Međutim, Markovo pismo je greškom zalutalo i došlo u pogrešne ruke… Da li će i on dobiti božićni poklon ili će praznična čarolija jednostavno nestati, a Božić izgubi svaki smisao. Šta je vrednije od sreće jednog deteta? S koliko poklona se može kupiti dečji osmeh? Ili je možda dovoljna i samo jedna lepa priča pa da čarolija donese mnogo radosti…

Uz knjigu „Zalutalo božićno pismo“ na poklon dobijate: čarobnu božićnu kutiju, 3 koverte, 6 listova papira i čak 75 nalepnica sa prazničnim motivima.

Uživajte u predstojećim praznicima!