Iako do sada sve što je Kylie Jenner proizvodila u okviru svoje kompanije nismo mogli nabaviti u radnjama i parfimerijama u bilo kojoj državi ili gradu u Evropi, sada će to biti moguće!

Možda ste i mogli nabaviti nešto sa američkih sajtova, ali za mnoge države carina je bila preskupa, a za neke zemlje nije ni bilo mogućnosti poručivanja. Zato je Kylie odlučila da nas razveseli i u Douglas radnje u Evropi “donese” svoju Kylie Skin liniju!

Kylie Skin stiže u Evropu!

Ukoliko niste, ovo će biti pravi trenutak da isprobate nešto iz kolekcije ove mlade milijarderke, a što se cena tiče, verovatno će biti slične onima na sajtu – što nije baš najjeftinije, ali kada se uporedi kupovina preko sajta i kupovina u prodavnici, jasno je da ćete šopingom u prodavnici uštedeti.

Takođe moramo napomenuti kako u prodaji neće biti dostupni svi proizvodi iz kolekcije, već samo neki od najprodavanijih. Kako je Kylie na svom Twitteru najavila, Kylie Skin u Douglas stiže na proleće 2020.godine.

Da li će ga biti u regionu, odnosno u Douglasu u Hrvatskoj moraćemo da sačekamo da vidimo, ali verujemo da će cela procedura oko poručivanja i isprobavanja Kylie Skin linije biti mnogo lakša za nas nego ranije!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram