Šta Kylie Jenner radi ovih dana?

Kylie Jenner je jedna od najuspešnijih žena u biznisu na svetu, a svakodnevno iznenađuje pratioce različitim stvarima – novim imidžom, projektima i kolekcijama u svojoj kompaniji, a evo šta je Kylie radila tokom proteklih par dana.

Sem što je snimala videe za YouTube sa svojom ćerkicom Stormi i sa njom pravila kolače i pokazivala nam svoju kuću u novogodišnjem duhu, Kylie je odlučila da promeni boju kose i uradi drastičnu promenu na sebi.

 

View this post on Instagram

 

yummy ???

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on


Kosu nije ofarbala u klasičnu žutu, odnosno kako mi kažemo nije prava plavuša – jer joj je kosa skoro pa fluoroscento žućkasta! U opis slike stavila je reč “yummy” što je naziv nove pesme njenog dobrog druga, Justina Biebera.

Naravno, Kylie radi i na biznis planu, pa će uskoro predstaviti i kolekciju za Dan zaljubljenih, a izgleda da je radi “u saradnji” sa  ćerkicom Stormi, odnosno da Stormi bira pakovanja, boje i slično.

 

View this post on Instagram

 

coming soon.. ☺️??

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Pakovanje će, kako vidimo na slici , biti sa leptirićima i nazivom “STORMI”, a u ćošku možemo videti različite palete boja i slično. Mi jedva čekamo da vidimo šta nam Kylie i Stormi pripremaju, a vi? I nadamo se da će i ova kolekcija stići u Evropu kako bi barem nekako mogle da je nabavimo i mi!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram