Već smo obradili jednu veoma sličnu, zanimljivu temu – probleme visokih devojaka. Ali nakon toga, došlo je vreme i da izdvojimo mesta na našem portalu za članak o problemima niskih devojaka.

1. Godine

Kada si niska devojka, često ti daju mnogo, mnogo manje godina nego što zapravo imaš. Recimo sa 16 godina, mogu ti reći da izgledaš kao da imaš 12 ili 11 i slično.

2. Broj cipela

Takođe, jedan od problema niskih devojaka, koji mnogi često nazivaju prednošću, jeste to što je broj cipela takvih devojaka veoma mali. Obično od 36 do 38 ili 39, pa se nekad obuća može naći i na dečjem sektoru. Ali kada malo bolje razmislite ovo može da bude velika prednost, jer se dešava da iste patike na dečjem i odeljenu za odrasle imaju sasvim drugačiju cenu – na odeljenu za odrasle budu i duplo skuplje.

3. Selfie sa prijateljima

Kada je u pitanju selfie sa prijateljima – onda se često desi da se vidi samo jedan deo lica, ili pak da se u opšte ne vidiš ukoliko si baš niska. 

4. Noge na stolici

Kada sede na stolicama, često se dešava da stopalima ne mogu dotaći tlo, odnosno pod, pa ukoliko stolica može da se spust – to predstavlja najbolje rešenje za devojke koje su niske.

Ako si ti niska, javi nam sa kojim se problemima susrećeš?

Autor: Arijana Đokić

Designed by katemangostar / Freepik