Dobila sam poklon koji mi se ne sviđa - i šta sad?

Sigurno ste se i vi našli u situaciji da za rođendan ili neki drugi praznik dobijete neki poklon od svoje porodice, kumova i prijatelja koji vam se ne dopada, a niste znali šta da uradite sa njim. Ovo je par lakih, a praktičnih saveta za te situacije!

1. Zameni ga

Ukoliko je neko ostavio račun, ili pak nije, pitaj ga ima li ga, kako bi mogla da zameniš taj poklon za neki drugi, koji ti se više sviđa.

2. Pokloni ga

Ovo smo verovatno već svi nekad uradili. Poklonili poklon koji dobijemo nekom drugom drugu ili drugarici. Ovo je veoma dobra ideja, iako nekima zvuči bezobrazno i nekulturno. Nekome se poklon koji se tebi ne dopada može i te kako svideti!

3. Prodaj ga

Danas je tehnologija toliko napredovala da možeš prodati najrazličitije proizvode na raznim sajtovima za prodaju po nekim “normalnim” cenama. Tako možeš i zaraditi za džeparac.

4. Doniraj ga – daj ga u dobrotvorne svrhe

Ima mnoge dece i ljudi koji žude da imaju to što se tebi jednostavno ne sviđa ili već imaš. Zato ga možeš donirati onima kojima je to potrebno i sigurni smo da ćeš tako veoma usrećiti nekoga ko nema mogućnosti da kupi to!

A šta ti radiš sa poklonima koji ti se ne dopadaju?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Pinterest