Zanimljive činjenice koje možda niste znali o Tini Stoessel + giveaway
Tini Stoessel vredno radi, što bismo mi rekli – prava je pčelica vrednica i trudi se da nas stalno iznenađuje novom muzikom, turnejama i ostalim “sitnicama”. Znamo da je Tini Stoessel jedna od omiljenih teen zvezda današnjice, pa naš serijal zanimljivih činjenica o zvezdama nije mogao da prođe bez činjenica o njoj!

1.S obzirom na to da joj je Sebastian treći dečko ( pre njega je imala Pepea i Petera ) kažu da joj je on treća sreća, jer se sa prethodna dva rastala.

2.Do svoje sedme godine cuclala je palac i držala ga u ustima. To je obožavala i veoma teško se odvikla od toga.

3.Sigurno da je većina nas primetila njene predivno ispravljene i savršene zube. Ali oni nisu “prirodno” takvi. Dok je još glumila u seriji “Violetta”, nosila je neprimetnu protezu koja se stavlja iza zuba.

4.Svog nekadašnjeg dečka Pepea je upoznala na snimanju spota za pesmu “Great escape”, i tada su se zaljubili. Dve godine su bili zajedno i prekinuli su svoju vezu.

5.Kako kaže, da se ne bavi pevanjem i glumom bila bi modna kreatorka. To je posao koji bi je ispunjavao skoro kao pevanje.

6.Pesmu “Diciembre” napisala je čim se rastala sa Pepeom u sećanju na njihovu vezu.

7.Njeni roditelji nisu želeli da se zove Martina. Na početku, Tinino ime trebalo je da bude Olivia, ali su ipak odlučili da promene u Martina. Koje se vama ime više sviđa?

A nismo zaboravili ni da vas nagradimo – ovog puta na našem Instagram profilu delimo jedan Martinin “Quiero volver” album, a nagrađivanje traje do utorka!

 

View this post on Instagram

 

Super Teen je u saradnji sa @universalmusicserbia spremio sjajna muzička izdanja! ?? Dok čekamo novi album Tini, danas delimo prethodni album, a da biste učestovali pažljivo pročitajte pravila: 1. Lajkujte ovaj post 2. Zapratite Super Teen 3.Zapratite @universalmusicserbia 4. Ostavite komentar u kome tagujete osobu sa kojom ćete uživati do slušate CD – SAMO JEDAN KOMENTAR, ZA VIŠE SLEDI DISKVALIFIKACIJA! 5. Postavite objavu na svoj story (može i na fan profil) Ne zaboravite da otključate profil, barem do utorka u 19 časova kad ćemo proglasiti pobednika! ??? P.S: Kako biste učestvovali u akciji potrebno je da imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije! Dobitniku ćemo se javiti u toku utorka i objaviti na našem storyju ko je pobedio. ? #superteenrs #tinistoessel #music #universalmusicserbia #giveaway #poklonizavas #giveawaysrbija #darivanjesrbija #

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter