Kako su poznate zvezde okitile svoje domove za praznike?
Većina nas jedva čeka ovo predivno doba godine – sigurno da znate o čemu je reč, a govorimo o Božiću i Novoj godini! Mnoge zvezde okitile su svoje domove u prazničnom duhu, a neke, poput Kylie Jenner su to uradile u velikom stilu, dok je Selena Gomez to uradila veoma skromno! Ipak, hajde da pogledamo kako su zvezde poput Gigi Hadid, Selena Gomez i Kylie Jenner okitile svoje domove za predstojeće praznike!

Gigi Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Prva na listi je poznata manekenka Gigi Hadid, koja je u postu iznad objavila kolaž sa fotkama njenog okićenog doma, ali i svoje ćerkice. Možemo videti da se Gigi baš potrudila da njena ćerka boravi u lepo sređenom domu za praznike, pa je ispod velike, bele jelke ostavila mnogo poklona i još dosta lepih ukrasa koji ulepšavaju atmosferu.

Kylie Jenner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)


Naravno da je slavna rijaliti zvezda Kylie Jenner pucala visoko – ona ima džinovsku jelku u svom domu, sa mnogo lampica i po malo ukrasa! Njen dom je ukrašen veoma lepo, sa stilom, a zanimljivi su oblici samih ukrasa na jelci – Kylie je na jelku stavila čak i ukrase u obliku hamburgera, žabe, cipela i slično.

Selena Gomez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Za kraj, tu je preslatka pevačica Selena Gomez koja je svoj dom okitila prilično skromno! Ona je ispod jelke stavila podlogu crvene boje sa irvasima i pahuljama, a jelka joj je neuporedivo manja od Kyliene i okićena je veoma slatko i skromno. Zapravo, njen dom najviše podseća domovima “običnih” ljudi, koji nisu slavni.

Čiji dom od ova predstavljena tri vam se najviše dopada kako je okićen za praznike?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram