O ljubavnom životu Selene Gomez: Ona je singl, ali želi dečka!
Selena Gomez je pevačica koja o svom ljubavnom životu ne govori prečesto, a njena najpoznatija veza je upravo ona od pre mnogo godina – veza sa pevačem Justin Bieberom, a skoro smo mogli da čujemo priče i o vezi sa košarkašem Jimmy Butlerom, o čemu smo vam pisali OVDE. Ipak, izvor blizak Sel kaže da je ona singl, ali i da je otvorena za novu ljubav, i uz to otkriva šta je potrebno da osvojite srce ove mlade umetnice!

”Selena se fokusira na ono što je čini srećnom, bila to veza, ili ne, bitno joj je da je srećna. Sa Jimmyjem se videla par puta, i on je fin momak. Opuštena je kad je singl, a ista takva je i u vezi. Nigde ne žuri i za sve ima vremena. Uvek ima dosta opcija, ona će izabrati ono što joj prija u tom trenutku”- navodi izvor blizak Seleni.

“Kvaliteti koje Selenin partner treba da ima jesu da bude opušten, zabavan, pametan, samouveren, da ume da je podrži i da bude pravi oslonac. U ovom trenutku Sel je singl, ali je otvorena za novu ljubav više nego pre. To je sve” – završava dobro obavešten izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Kao što se da primetiti, Sel ima skromne “zahteve” kada su momci u pitanju, baš kao što je bila skromna i u ukrašavanju svoje kuće za predstojeće praznike! Ovo još jednom dokazuje koliko je Sel prizemna, i ponaša se baš onako kao i svi mi, bez obzira na to što je jedna od najpoznatijih pevačica sveta!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram