Danima se već šuška u američkim medijima da su pevačica i glumica Selena Gomez i NBA košarkaš Jimmy Butler u vezi.

Povod za to je svakako i činjenica da su prošlog mesec viđeni na večeri u francuskom restoranu Lucien u njujorškom East Villageu, neki mediji i a i fanovi na društvenim mreže raspisali su se o novoj romansi između pevačice Selene Gomez (28) i košarkaša Jimmyja Butlera (31).

– Definitivno su izgledali kao da su na ljubavnom sastanku – izjavili su očevici, a prenosi portal „Page Six“.

Igrač NBA ekipe Miami Heat pre Selene bio je s manekenkom Kaitlin Nowak s kojom ima i jednogodišnju kćerku Rylee, a čini se kako su bivši partneri i posle razlaza ostali u dobrim odnosima jer je Kaitlin u septembu viđena kako slavi pobedu Butlerove ekipe u NBA finale.

Selena Gomez je u jednom od intervjua tokom septembra izjavila kako je pandemija korona virusa u potpunosti stopirala njen ljubavni život i da je čak zapala u depresiju.

Za one koji možda ne znaju malo podsećanje – Sel je svojevremeno bila u vezi sa kolegom Nickom Jonasom, godinama je bila u turbulentnoj vezi s pevačem Justinom Bieberom, a posle njega viđala se s reperom The Weekndom.

Ima li istine u šuškanjima o romansi s košarkašem, pokazaće vreme, zasad ni Selena ni Jimmy nisu niti potvrdili niti demantovali medijska nagađanja. Ali ako se ispostavi kao tačno šuškanje, mi ćemo samo sreći neka vam je sa srećom, jer verujemo da je Selena zaista zaslužila ljubav u svom životu!

A da će ipak ovu 2020. pamtiti po nekim lepom stvarima pobrinuo se magazin People koji j je proglasio ženom godine!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)