Selena Gomez: Zbog korone sam pala u depresiju

Sigurni smo da je pandemija korona virusa svima donela više loših nego dobrih stvari, dosta ljudi je palo u depresiju, ali neki su se uspešno “izvukli” iz iste. Jedna od takvih bila je i pevačica Selena Gomez, koja je inače imala dosta zdravstvenih problema pre same pandemije, pa je sada odlučila da govori o svemu što joj se dešavalo.

“Na početku pandemije svima nam je bilo veoma teško. Ja nisam mogla da se izborim sa tim, desilo mi se i to da sam pala u depresiju” – započinje Gomez i nastavlja: “Kada sam videla šta mi se desilo, odlučila sam da odem na mesto gde imam inspiraciju da pišem i stvaram, i samo sam to i radila. To me opuštalo i odvlačilo od svih groznih stvari koje se dešavaju vani” – otkriva umetnica.

Pevačica nastavlja: “Uz to, imala sam priliku da provedem vreme kvalitetno sa ljudima koje volim, to me izbavilo iz svega. Moj posao zahteva mnogo putovanja, konekciju sa raznim ljudima i tome slično, te je ovo potpuno novo za sve nas. Ali mislim da sam koliko – toliko uspela da shvatim da je ovo nenormalno zapravo danas normalno.”

 

Selena je skoro snimala i Live video, koji je potom postavila u obliku IGTV-ja na Rare Beauty profil, te možete pogledati sve teme koje je pevačica komentarisala sa specijalcem. Da li vam pomaže Selenina posvećenost mentalnom zdravlju?

Da li ste se vi možda pričali sa nekim iz vaše okoline kome je sve ovo teško palo, nekim ko je zbog korone pao u depresiju?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram