Hope Tala na SVEŽE plejlisti sa singlom „All My Girls Like To Fight"

Najveću pažnju na sceni definitivno privlače najhrabrije ličnosti. Teško je odlučiti šta je upečatljivije kod današnjeg singla na SVEŽE plejlisti „All My Girls Like To Fight“. Da li je to njegova žanrovska fuzija, moćan video ili energija koju nosi Hope Tala?

 

View this post on Instagram

 

🤒🥴

A post shared by HOPE TALA (@hopetala) on

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Muzičarka iz Londona donosi jednu pravu odu snažnim devojkama, što prikazuje najpre u tekstu svoje nove pesme, a zatim i u pratećem spotu. Njene muze su žene koje se bez straha nose sa osećanjima i ne plaši ih čak ni pravi „fight“ kada treba da odbrane svoje emocije.

„Koja je poenta življenja ako nećemo da uradimo nešto ludo i napravimo promenu? U poslednje dve godine, ja sam shvatila da je muzika najbolji način za mene da to uradim“, objašnjava svoj stav Hope Tala.

 

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

„All My Girls Like To Fight“ još je interesantnija ako u obzir uzmemo spoj žanrova koji se javljaju u ovom incijalno R&B singlu. Hope Tala žanru u kome se inače kreće dodaje latino prizvuk, a sve začinjava deonicom u kojoj repuje i prikazuje svoj sjajan flow.

Slušaj „All My Girls Like To Fight“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Rosie Matheson