Sveže iz Universal Music Serbia - JEREMY ZUCKER

SVEŽE plejlista sasvim sigurno nam ne dozvoljava da prihvatimo sivilo jesenjih dana, a od danas u tome joj pomaže i „supercuts“, numera iza koje stoji talentovani Jeremy Zucker.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Pevač, producent i tekstopisac predstavio je svoj prvi album „love is not dying“ u aprilu ove godine, a kritičari su ga nazvali „savršenim break-up albumom“. Među njima su se našli mediji kao što su GeniusMTVSPINConsequence of SoundL’Officiel i drugi, a on do danas broji više od dve milijarde slušanja na striming servisima globalno.

 

View this post on Instagram

 

wyd on instagram GET UR ASS ON YOUTUBE AND WATCH THE SUPERCUTS MUSIC VIDEO IT JUST CAME OUT YOU’RE MISSING IT

A post shared by (´༎ຶོρ༎ຶོ`) (@jeremyzucker) on

Ipak, u svetlu ovogodišnje situacije, kako je shvatio da reakcije na album od publike neće moći da čuje iz prve ruke – na turneji, prihvatio je i da vrlo brzo mora da napravi sledeći korak i predstavi novi singl. U ovom slučaju, imao je keca u rukavu, budući da je „supercuts“ napisao godinu dana ranije i ona je čekala svoj trenutak.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Jeremy Zucker odrastao je u predgrađu i sa svoje 24 godine shvatio je da je zadovoljavanje osrednjim životom ono čega se boji. Upravo o tome govori u poslednjem singlu, brzog i oslobađajućeg ritma, uz opreznu, ali ujedno i šaljivu liriku.

Slušaj „supercuts“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!