Lana del Rey se tokom nedavnog potpisivanja knjige u Kaliforniji pojavila se sa zaštitnom maskom koja je bila zlatna i mrežasta i tim svojim izborom naljutila je prisutne ljude na događaju, ali čini nam se da su  fanove još više pobesneli.

Lana del Rey se pojavila u knjižari u Los Anđelesu, gde je pročitala odlomke iz svoje knjige poezije „Violet Bent Backwards Over the Grass“.

 

View this post on Instagram

 

Impromptu signing

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Međutim, taj događaj je pao u drugi plan zbog njenog izbora maske. Naime, ona je nosila svetlucavu mrežastu masku koja doslovno nije mogla da je zaštititi od korona virusa i to je izazvalo veliku kritiku javnosti.

Istu je prethodno koristila i na snimanju za naslovnu stranu časopisa „Interview“.

„Lana, molim te, stavi pravu masku. Preklinjem te da budeš na sigurnom“, napisao je zabrinuti fan ispod Instagram fotografije koju je pevačica objavila na potpisivanju knjige.

Još jedan je napisao da voli Lanu, ali da je ovo od nje bilo neodgovorno, dok je treći podsjetio da se svijet nalazi „usred pandemije“, piše BBC.

Sestra Lane del Rey – Caroline „Chuck“ Grant, koja je uživo čitala poeziju na Instagramu, rekla je da je pevačica testirana negativno na korona virus i da je bila udaljena šest metara od svojih fanova.

Šta vi kažete o izboru maske?