Lana Del Rey predstavila singl „Let Me Love You Like A Woman"

Nova numera kraljice lirike i nostalgije Lane Del Rey konačno je tu! „Let Me Love You Like A Woman“ je prvi singl sa predstojećeg, 7. po redu studijskog albuma „Chemtrails Over The Country Club“. Na novoj pesmi  Lana Del Rey sarađivala je sa dugogodišnjim saradnikom, pa se upravo ona i muzičar i producent Jack Antonoff zajedno potpisuju kao njeni autori.

 

View this post on Instagram

 

‘Let me Love you Like a Woman’ is out tomorrow in the USA

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

„Let Me Love You Like A Woman“ prvo je Lanino izdanje nakon albuma „Norman Fucking Rockwell!“, koga su slušaoci i kritičari smestili među jedan od najboljih prošle godine, a koji je zatim zasluženo nominovan i za Grammy.

Pevačica je u septembru ljubitelje njene muzike, a najpre lirike obradovala i knjigom poezije „Violet Bent Backwards Over the Grass“.

Izdanje „Let Me Love You Like A Woman“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LDRLetMeLoveYouLikeAWoman

I dok čekamo 10. decembar da nam stigne Lanin album broj 7 „Chemtrails Over The Country Club“ uživajte u novom singlu i javite nam kako vam se dopada.

Foto: Univesal Music Serbia