Kako je izgledalo snimanje spota “Duele” u doba korone?
„Making Of“ videi su zapravo zadnjih par godina i jedini način da vidimo Martinu Stoessel u YouTube svetu, jer je ona pre tri, četiri godine redovno objavljivala vlogove i videe na svom kanalu, međutim, sada ima mnogo više posla nego ranije, pa i ne stiže da se posveti tome. Iako ne dobijamo „Making Of“ za svaku pesmu (kao na primer „Ella Dice“ ili „High Remix“), Tini nekad odluči da nas usreći pa objavi isti – upravo to uradila je i za pesmu „Duele“!

Probe za spot „Duele“ počele su par dana pred snimanje istog, a da je spot sniman u ovo ludo doba govori nam to što su svi sa maskama – pa čak i sama Tini. Dok nije došlo samo snimanje, i glavne zvezde spota, koje su pored Martine. John C i plesačica Noe bili su sa maskama, dok su ih tokom snimanja skinuli, a svi ostali ljudi na setu štitili su i sebe i druge tokom celog snimanja. 

Tini se, kao i u većini svojih „Making Of“ videa šali sa nama, pokazuje kako se spremala za snimanje spota, kako je birala autfite, učila da pleše tango i slično. Uz to, ona je pokazala i da ne koristi nikakve programe za ulepšavanje svog glasa -već da prirodno predivno peva, u šta smo već bili ubeđeni!

 

View this post on Instagram

 

? #Duele ? gracias por todos sus mensajes, por siempre estar ahí apoyando cada proyecto..son demasiado increíbles ? gracias

A post shared by TINI? (@tinistoessel) on

Ovakvi tipovi videa su pravi dokaz da je snimiti spot mnogo teže nego što mislimo – nekad treba i više od 48 sati da se napravi video koji traje nešto više od dva, tri minuta. Kao i uvek, Tini je bila maksimalno profesionalna i odradila je svoj deo posla odlično, a isto možemo reći i za Noe, ali i za Johna C. Kako se vama dopada spot za pesmu „Duele“?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram