Decembar ove godine je nekako poseban rekli bismo mi, jer je mnogo vas već početkom meseca u svojim domovima okitilo jelke. Ali mi kažemo nikad dosta ukrasa i zato vas pozivamo da iskoristite ove dane koji su pred nama i pokažete koliko ste kreativni. Mi volimo decembar i prazničnu atmosferu jer tada možemo da damo sebi oduška i pustimo mašti na volju, dekorišemo svoju sobu, ili ceo stan, a možda i ulaz, jer ko će nam zameriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MUSTRA (@mustraa)

Složićete se da nama da u ukrašavanju ne možete da preterate, zato što nam novogodišnji praznici “dozvoljavaju” sve. Nema veze ako ti je kuća puna lampica koji šljašte u više boja, a Deda Mrazovi, vilenjaci, jelkice i irvasi vire iz svakog ćoška! I priznaj mogla bi da doda još poneki ukras na jelku, ali neki koji si napravila sama, baš kao Maja sa profila @maja.becreative

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja BeCreative (@maja.becreative)

Ali priznaćete da je generalno posebno zabavno kada sve te ukrase napravite sama. Predstavljamo ti video u kojem ima 7 cool 7 cool ideja da sam napraviš mnogo novogodišnjih ukrasa ideja za novogodišnju dekoraciju. Važno je da nita nije teško i da sve to možeš da uradiš u kućnim uslovima, ali biće zanimljivije ako uključiš u proces još nekog od ukućana ili možda najbolju drugaricu, pa napravite sve duplo!