Stigli smo do samog raja decembra te je red da vas malo obradujemo poklonima! Kako ćete svi biti slobodni oko novogodišnjih praznika mi vam savetujemo da iskoristite to vreme za čitanje knjiga, te vam zato danas predstavljamo četvrtu knjigu iz sage Smrtonosne mašine autora Filipa Riva – „Polje tame”. A u saradnji sa našim prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum neki od vas će biti u prilici da osvoje ovu knjigu, zato pažljivo čitajte tekst do kraja.

„Polje tamee” – Filip Riv

Mnogo godina nakon što je uništen, London se pretvorio u radioaktivnu ruinu. Ali neustrašivi avijatičar Tom i njegova ćerka Ren otkrivaju da taj stari grad, koji je nekada jurio Evropom na ogromnim točkovima i proždirao manja mesta, skriva veličanstvenu tajnu koja bi mogla da okonča rat između Pogonske lige, koja želi da gradovi i dalje proždiru jedni druge tutnjeći unaokolo na točkovima, i Zelene oluje, koja želi da ponovo ozeleni svet. Ali dok oni izlažu život opasnosti zalazeći u duboku tamu krša i otpada nekadašnjeg Londona, vreme ubrzano ističe. Tomova žena Hester, sama i daleko od njih, za to vreme suočava se s neprijateljem koji je došao u posed oružja kojim bi mogao da zbriše čitav ljudski rod.

Da li će svi zajedno uspeti da spasu svet od propasti, upuštajući se u okršaje s neprijateljima u zapanjujućim pustinjskim bitkama, u borbama po nebeskim gradovima, vazdušnim brodovima i snegom zavejanim planinskim gudurama, ili će svet ipak ostati sumorna ledina bez ikakve nade da će život ponovo niknuti u njemu?

U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum za vas imamo dve knjige Filipa Riva – „Polje tame”.  Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „Između koga besni rat?”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 27. decembra u 15 časova,  a kasnije ćemo imena dobitnika objaviti u IG Storyju, na našem profilu.