Balansirati životom  u kome si i običan tinejdžer i uticaja zvezda nije uvek lako, ali rekli bismo da Maddie Ziegler imam sjajna način da to izvede!

 

View this post on Instagram

 

hohoho

A post shared by @ maddieziegler on

Naime Maddie Ziegler je donela svesnu odluku da svoj ljubavni život zadrži za sebe – i mi to u potpunosti podržavamo! 17-godišnju plesačicu, koja će glumiti u nadolazećem remakeu „West Side Story“, povezuju već nekoliko meseci sa australijskim tekstopiscem Eddiejem Benjaminom, ali to ne znači da je spremna da o tome otkriva detalje.

Tokom nedavnog intervjua, Maddie je istakla koliko je važnu lekciju naučila nakon što je raskinulaa s prethodnim (i vrlo poznatim) dečkom, jer je sve izašlo u javnost i nije bilo baš prijatno.  Sada ima drugačije viđenje i kaže da planira da bude malo diskretnija kada je njena veza u pitanju i ohrabruje fanove da učine isto.

„Dve godine sam bila u vezi sa kojom je javnost bila upoznata i nikada više neću bilo koju vezu učiniti tako javnom kao što sam to činila sa prethodnom … Na Instagramu ljudi pretpostavljaju, nagađaju sa kim sam u vezi, ali ja sam takav u fazonu poštujte moju privatnost – rekla je Maddie Ziegler.

Foto: Instagram