Iskoristite slobodne dane za uživanje, druženje, ali i čitanje sjajnih knjiga koje ste dobili ili pak sami sebe rešili da častite, jer po nama knjiga je idealan poklon uvek. Ukoliko imate problem oko izbora naslova, naš predlog je roman koji je delo Dejvida Arnolda „Neobičan slučaj Noe Hipnoze”, a objavljen je u sklopu edicije YA Vulkan, izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo.

A Vulkan izdavaštvo i Super Teen su rešili da vas obraduju i dvoje Superteenovaca će dobiti ovu knjigu, ali o tome nešto kasnije.

Nagrađivani roman Neobičan slučaj Noe Hipnoze na šarmantan i neposredan način govori o tinejdžerskim problemima, prvim ljubavima, (ne)ostvarenim snovima i otkriva čitaocima kakav je osećaj biti hipnotisan.

Glavni junak Noa Oukman je šesnaestogodišnjak, Bouijev sledbenik, obožavam da čita knjige Mile Henri. On je koncizan istoričar, razočaran plivač, sin, brat i prijatelj. Nakon žurke, Noa je hipnotisan i počinje da uviđa izvesne promene u ponašanju svojih bližnjih. Dok pokušava da dokuči misteriju o hipnozi kojoj se podvrgao, kao i kako da svoj život vrati na staro, Noa će morati da donese važnu odluku o budućoj karijeri.

Neobičan slučaj Noe Hipnoze donosi sasvim realan pogled na želje i snove tinejdžera. Ova nezaboravna priča otkriće čitaocima kako veze mogu istovremeno i da bole i da nas izleče.

Autor ovog neobičnog romana Dejvid Arnold živi u Leksingtonu, u američkoj saveznoj državi Kentaki. Zahvaljujući svojoj posebnosti, njegovi romani prevođeni su na više od deset svetskih jezika i nalaze se među najprodavanijim na listi Njujork tajmsa. O popularnosti knjige Neobičan slučaj Noe Hipnoze dovoljno govori činjenica da je filmska kuća Paramaunt otkupila prava za ekranizaciju, pa u narednom periodu možemo da očekujemo i filmsko ostvarenje. Dok se Noa ne pojavi na velikom platnu, knjigu, kao i mnoge druge naslove za tinejdžere možete potražiti u YA Vulkanu.

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite sjajnu knjigu. Kako biste učestovali u akciji i osvojili roman „Neobičan slučaj Noe Hipnoze” potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Čije knjige obožava da čita Noa?”.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 2. januara 2020. do 17.00 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.

Foto: Designed by Freepik i Vulkan izdavaštvo