Verovatno ste primetili da redakcija portala Super Teen obožava knjige i plan nam je da u ovoj godini podelimo što više knjiga vama, jer sa svakim pročitanim delom radite na sebi, širite svoje vidike, obogaćujete jezik. Danas smo odlučili da vam predstavimo delo Maje Motejn – Krivotvorena magija.

Maja Motejn KRIVOTVORENA MAGIJA

Propio je lična sposobnost svakog vešca ili veštice da oblikuje magiju, a Fin Voj je prava srećnica jer joj njen propio omogućava da menja oblik lica i tela. Otkad zna za sebe, Fin ovu veštinu koristi da bi preživela tako što obavlja nedozvoljne poslove. Da bi sačuvala svoj život, moraće da ukrade legendarni nevidljivi plašt iz palate.

Nakon bratovljeve smrti, princ Alfer mora da prihvati dužnost i postane kralj. Obuzet tugom, Alfi opsednuto traži način da vrati brata, makar morao da učestvuje u zabranjenim nadmetanjima veštaca i veštica. Da bi sprečio smrt prijatelja, Alfi će osloboditi opasnu magiju Mraka. A da bi zaštitio svet od propasti, moraće da potraži Fininu pomoć…

Maja Motejn odlučila je da bude pisac još sa četiri godine i otada nije prestala da piše. Živi u Njujorku, obožava pse i zato koristi priliku da češka i igra se sa što više pasa može. Obožava da kupuje torbe, a omiljeni kriterijum pri izboru nove tašne je da li knjiga može da stane unutra ili ne. Krivotvorena magija je njen prvi roman, a kao i mnoge druge naslove za tinejdžere ovaj naslov potražite u ediciji YA Vulkanu.

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite sjajnu knjigu. Kako biste učestovali u akciji i osvojili roman „Krivotvorena magija” potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Ko će potraćiti Fininu pomoć?”.  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 11. januara 2020. do 17.00 , a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.