Vreme je praznika i sigurni smo da je taj period godine nekako magičan, a beliberka Dunja će vam potvrditi da se upornost i vera uvek isplate! Belieberi iz Srbije godinama pokušavaju da dođu do svog miljenika, a samo broj automobila i autobusa koji je 9. novembra 2016. krenuo put Zagreba nama je više nego dovoljan pokazatelj koliko bi svi voleli da ga u sklopu nove turneje vidimo u Beogradu.

No do tada da se vratimo na Dunju koja je sinoć imala neverovatnu sreću da se uključi u Biebsov Instagram Live i razgovara sa njim skoro minut i po,  a ceo video je na sreću svih balkanskih belibera postavljen na internet.

U njemu možete da čujete razgoor Justina i Dunje, iz koga ćemo samo izdvojiti deo u kome ga je veoma pribrano pozvala da dođe, a on je rekao “Srbija? Sjajno! Ne sećam se da li sam bio u Srbiji ranije.” Dunja mu je potom odgovorila da nije bio, Justin je pitao gdeje Srbija,  a ona mu je rekla, “U Evropi”. Biebsa je bila malo sramota što to ne zna, pa se izvinio rečima, “Izvini, zvučao sam malo glupo.”

Ekipa portala superteen.rs je oduševljena ovim čudom koje se desilo i stupili smo u kontakt Dunjom preko Instagrama i zamolili smo je da podeli sa nama svoje utiske i evo šta nam je napisala:

“Došla sam kući iz škole i krenula da radim domaći. Napravila sam malu pauzu, ušla sam na Instagram i iznenadila se jer sam videla Justinov live. Nikada do sada nisam bila u prilici da uđem na vreme u njegov live uglavnom zbog toga jer smo u različitim vremenskim zonama. Kada sam ušla u live kočio mi se telefon, ali sam ipak kliknula dugme da se priključim njegovom liveu. Posle nekoliko sekundi telefon mi se ukočio i krenuo da učitava nešto, mislila sam da mi je slab internet ali umesto toga na ekranu mi se pojavio Justinov zahtev da se priključim liveu. Bila sam presrećna, nisam mogla da verujem šta se dešava. Kada sam shvatila da sam stvarno u njegovom liveu ostala sam bez reči, nisam prestajala da se smejem. Od prevelike sreće nisam iskoristila priliku da mu kažem nešto više o sebi i zemlji u kojoj živim, ali sam ga pozvala da dođe u Srbiju. Srce mi je brzo kucalo, a ja sam se tresla od uzbuđenja. Hiljadu puta sam zamišljala razgovor sa Justinom, ali nisam mislila da će se to stvarno nekada desiti.”

 

View this post on Instagram

 

Go listen to YUMMY!!!

A post shared by his Belieber (@_bieber_team_1994) on

Da li će Justin Bieber sa novom turnejom doći na Balkan, u ovom trenutku ni mi, ni naši prijatelji sa Famoze ne znamo, ali dajemo sve od sebe da vam prenesemo sve informacije koje imamo.

Foto: Instagram