Da li ste znali ove činjenice o Dove Cameron?

Za kraj godine odlučili smo da vam ispišemo još neke činjenice o jednoj poznatoj ličnosti. Ovog puta odabrali smo sjajnu Dove Cameron, pa da vidimo da li ste znali ove činjenice o njoj.

Venčanica za rođendan

Za svoj osmi rođendan izrazila je želju da nosi venčanicu, pa joj se ta želja i ispunila. Nosila je vintidž venčanicu koja je koštala samo 30 dolara!

Neprimetne pegice

Verovatno niste primetili, ali Dove Cameron ima brdo pegica koje su gotovo neprimetne jer su veoma, veoma svetle. Malo ko zna za njene pegice, a još manje njih ih primeti!

Burgeri i džem

Njen omiljeni preliv za burgere je džem. Iako možda ta kombinacija zvuči odvratno, Dove je obožava i  konzumira je skoro svakog dana.

Dnevnik je njena ljubav

Iako je pisanje dnevnika za mnoge staromodno i mnogi to ne praktikuju, Dove obožava da piše dnevnik! Svakodnevno ga piše i počinje rečenicom “Dragi dnevniče”! Nama je to preslatko, a vama?

Ista kao i sa 13 godina

Dove je veoma niska, kada stan da se izmeri visina je  157 centimetara. Napunila je 23 godine, ali zanimljivost vezana za nju jeste to što nije porasla niti jedan jedini centimetar od svoje 13 godine!

Ožiljak

Iznad usne ima ožiljak koji je zadobila kao dete, imala je 4 godine. Igrala se sa psom i želela je da mu otme kost kako bi mu je bacila, ali pas to nije tako protumačio, pa je zadobila ožiljak od strane psa.

A da li ste vi znali neke od ovih činjenica o Dove?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram