Kada vidimo Jennifer Lopez malo ko od nas iskreno može da kaže da izgleda kao da ima 50. godina. JLo kaže da je za blistavu kožu zaslužan kvalitetan san.

Kao što smo rekli ovoj atraktivnoj 50-godišnjakinji niko ne bi dao godine koje nosi, upravo zato jer radi na sebi i brine o svom izgledu. Mnogi joj zavide na blistavoj koži, a ona kaže kako je tajna njene kože pre svega dobar i kvalitetan san.

„Telu pre svega treba dovoljno sna. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna“, rekla je JLo.

„Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna“, rekao je njen verenik Alex Rodriguez.

„Mislim da lepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti telo s duhom. Verujem u meditiranje i da kada ste srećni i osećate radost zračite lepotom“, kaže svestrana umetnica.


Ako mislite da je Jennifer Lopez jednostavno rođena s lepom kožom, ne grešite. Izjavila je da ima dobre gene te da su joj majka i baka imale divnu kožu.

Također, ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvek temeljno čisti lice nakon vežbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Kaže da koristi i noćne kreme kako bi koža bila dobro hidratizirana. Po danu uvek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom. Trudi se da se što manje šminka.

Foto: Inglot press