Nakon dve godine i objavljivanja prvog trejlera za film „Novi Mutanti“ (New Mutants), 20th Century Fox obelodanio je još jedan trejler, najavljujući skorašnje prikazivanje Marvelove akcione avanture u bioskopima. U priči o pet mladih mutanata koji otkrivaju svoje moći i pokušavaju da pobegnu iz tajnog objekta u kom su protiv svoje volje zatočeni, jedna od glavnih uloga pripala je mladoj Mejzi Vilijams (Maisie Williams), koja se proslavila tumačenjem lika Arije Stark iz planetarno popularne serije Igra prestola. 

Inspirisan Marvelovim stripom „Novi Mutanti“ iz 1982. godine reditelj mlađe generacije Džoš Bun (Josh Boone) snimio je jedinstvenu i orginalnu priču o X-Men porodici prikazujući je iz potpuno novog ugla, različitog od bilo čega što se moglo videti do sada. Ljubitelji franšize mogli bi reći da ovakvo nešto nije prikazano na bioskopskom platnu.

Oni još uvek nisu superheroji poznatog Marvelovog univerzuma, oni su tinejdžeri koji ne mogu da kontrolišu svoje moći. Ipak postaju opasni kako po čovečanstvo, tako i po sebe.

Osim glumice  Mejzi Vilijams (Maisie Williams), u ostalim ulogama našli su se glumci Anja Tejlor Džo (Anya Taylor-Joy), Blu Hant (Blu Hunt), Čarli Hiton (Charlie Heaton), Henri Zaga (Henry Zaga), voljena zvezda Holivuda Antonio Banderas (Antonio Banderas) i drugi.

Za sada se ne zna kada film „Novi Mutanti“ stiže u svetske, a samim tim i naše bioskope, ali nemojte da brinete jer ćemo vas blagovremeno o svemu obaveštavati.

A kad smo već kod Marvela, koji junaci su vam omiljeni i zašto baš oni?