Porodica pokojnog repera Maca Millera objavila je planove za izdavanje albuma na kojem je radio pre njegove prerane smrti, još 2018. godine i konačno nam stiže „Circles“.

Album „Circles“, prati Millerov peti studijskog albuma „Swimming“, stiže u muzičke prodavnice i na striming servise  17. januara, samo dva dana pre onoga što bi mu bilo 28. rođendan.

U izjavi koja je objavljena na službenoj Macovoj Instagram stranici, članovi porodice su napisali:

„Tu smo. Sam čin pisanja ovoga uopšte deluje nadrealno. U vreme kad nas je napustio, Malcolm je radio na pesmama snimanja svog pratećeg albuma za album „Swimming“ i odlučio je da ga nazove „Circles“. Dva različita stila koji se međusobno nadopunjuju, završavajući krug – „Swimming“ u „Circles“ (plivanje u krugovima) je bio  koncept. „

Pročitajte celokupnu izjavu porodice Miller u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

Circles. January 17.

A post shared by Mac (@macmiller) on

Zauvek sanjar

Rođen kao Malcolm James McCormick, 19. januara 1992. u Pittsburghu u Pensilvaniji, Mac Miller postao je važan glas istine i predstavljao je nadu za svojoj generaciji.

Svojim kreativnim i izvanrednim muzičkim izdanjima, vidljivom prisutnošću na društvenim mrežama, bez napora za osobni stil i žarkim iskrenim delovanjem, Miller je ponovo napisao pravila i razbio kalup za ono kako je 2010. trebalo da izgleda hip-hop umetnik.

Mac Miller umro je od slučajnog predoziranja drogom, sa samo 26 godina.

Foto: Instagram