Dunja Jovanić, odnosno Fešn beba ili vam poznatija sa Instagrama po imenom @imfashionbabe često radi različite promene svog imidža. Dunja važi za nekoga ko ima kul i prepoznatljiv stil, a jednom prilikom je uradila promenu boje kose iz tamne braon u plavu. Tada, to je bilo potpuno šokantno i dramatično – ali to nije ni u pola veliko koliko je velika promena koju je sad uradila!

Dunja je na svom Instagramu objavila kolaž sa četiri crno-bele  fotografije, gde je vidimo kako pozira u krop top duksu sa čaršafom pozadi. Iako je to naizgled običan kolaž sa četiri fotke, možemo videti da je Dunja ošišala svoju kosu skroz kratko u jednu “dečačku” frizuru!

“Boom? Iako se ljudi uglavnom boje promena, nekada su promene neophodne i dobre za naš um, telo, život. Ovo nije samo još jedna promena frizure, ovo je mnogo više od toga! Izazivam sebe i vas da u 2020. počnemo od nule. Sve ono loše ostavite iza sebe – loše uspomene, loše veze, loše odluke, loše navike… Nova je godina i imate priliku da počnete sve ispočetka. Za mene će ova godina i ‘projekat’ #pocniodnule biti jako važan ove godine i drago mi je što će moj saveznik na tom putovanju biti @pantene♥️ Napišite mi u komentarima koja je to jedna stvar koju biste želeli da promenite u 2020?”-napisala je Dunja.

Komentari su različiti – od “Odlično” i “Dobro ti stoji” do “Užas” i “Šta si ovo uradila sebi”. Kako vi reagujete na ovu promenu i kako vam se sviđa Dunjin novi imidž?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram