Lena Kovačević ostvarila je veliki san da pesma Cafe bude objavljena u inostranstvu, u izdanju za ceo svet, u srpsko-francuskoj verziji u kojoj gostuje poznati francuski umetnik C.Sen.

Singl Cafe danas je doživeo promociju u Amsterdamu za izdavačku kuću Frcst Records, u novoj verziji urađenoj od strane holandske muzičke zvezde Bollier-a i srpskog elektronksog sastava Divolly & Markward koji nastupa širom planete. Pesma se sada nalazi na platformi Spotify za ceo svet.

Singl Cafe objavljen je pre nepune tri godine i ubrzo postao hit u Srbiji i regionu dok se vrlo brzo našao i na radio stanicama nacionalne frekvencije u Austriji i Nemačkoj gde je u medijima prošle godine poređen sa hitom Kejti Peri.

Lena Kovačević održaće koncert u Amsterdamu u subotu, 18.januara sa svojim muzičarima.

Divolly & Markward su DJ/producentski duo, pioniri „EDM Mainstream House zvuka“ rođeni u Beogradu. Smatraju se jednim od najperspektivnijih i najbrže rastućih elektronskih sastava u našem regionu. U proteklom periodu Vladimir i Marko su putovali po celom svetu i imali nastupe u Indiji, Japanu, Maroku, Alžiru i širom Evrope. Izdaju za Spinnin’ Records gde imaju milionske preglede na svojim pesmama. Podržani su od strane najvećih imena svetske scene kao što su: David Guetta, Tiesto, Afrojack, Hardwell, Fatboy Slim i mnogih drugih!