Kylie Jenner: Želim još dece sa Travisom!

Kylie Jenner i Travis Scott – dve super zvezde koje zajedno imaju ćerkicu Stormi, to znaju i vrapci na grani. Iako su se rastajali i spajali već nekoliko puta, u oktobru 2019. rekli su kako su se definitivno razišli. Pomno smo pratili vesti, ali od tada nisu kružile glasine niti su oni potvrđivali da se nešto promenilo u njihovom odnosu, ali po Kylienim izjavama za medije, moglo bi se reći da je nešto drugačije!

Naime, od kada je rodila Stormi, pa sve do danas, Kylie govori kako bi volela da ima još dece – da Stormi, pored mnogo braće i sestara od tetki ima i svog rođenog brata i/ili sestru. Iako su se Kylie i Travis razišli u oktobru, ovo nam govori da  varnice moždai dalje postoje!

Zašto ovo govorimo? “Travis je najbolja opcija za mene i najbolji tata na svetu. U potpunosti me kapira i super se slažemo. Prosto i jednostavno – ne postoji bolja opcija od njega.”- započela je Kylie svoju priču o Travisu.

“On, Travis, je neko sa kim želim da ostarim i želim da sa njim imam najmanje još jedno dete. Naš trenutni zajednički fokus jeste Stormi, ali stojimo iza toga da želimo još dece.”- dodala je Kylie.

Ili je definitivno da je ovaj par opet zajedno- ili barem Kylie to priželjkuje! Bilo bi logično i divno da malena Stormi ima brata ili sestru čiji će roditelji biti i njeni roditelji-Travis i Kylie.

Šta vi mislite o ovome? Da li podržavate Kylie i Travisa kao para?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram