Jedna od najvećih mladih zvezda u eri devedestih, Freddie Prinze JR, gledaocima je poznat po filmovima koji su osvajali  tinejdžersku publiku.  Kao kanal koji neguje dobru tradiciju i brine o željama svojih gledalaca, AMC je za januar pripremio romantične filmove u kojima Freddie igra glavnu ulogu.

Posle jednog od najpoznatijih  filmova  „She’s All That“ (1999) – u kom Freddie Prinze JR  igra Zacha Silera, najpopularnijeg momka u svojoj školi, tokom januara čekaju vas još dva omiljena filma u kojima Freddie tumači glavne likove.

Tinejdžerski film, Boys and Girls (2000) je zanimljiva romantična komedija koja prati odrastanje Ryana (Freddie Prinze JR) i Jennifer (Claire Forlani). Prvi put su se sreli u avionu kao deca i započeli svađu koja je trajala sve dok se nisu zadesili na istom fakultetu, kada njihova različitost postaje razlog nerazdvojnog prijateljstva. Ovaj film daje odgovore na večite nedoumice – šta žene vole kod muškaraca, a šta muškarci očekuju od svoje lepše polovine, zato ne  propustite ovu uzbudljivu priču na AMC kanalu, u subotu 18. januara u 20:25h.

Down to You (2000) – Neplanirani susret prerasta u početak velike ljubavi između Ala (Freddie Prinze JR) i talentovane umetnice Imogen (Julia Stiles). Brucoši sa njujorškog koledža, Al i Imogen zaljubljuju se na prvi pogled. Međutim, kako se njihov odnos razvija, veza brzo počinje da se komplikuje i nesuglasice među njima postaju sve veće. Par odlučuje da raskine, i Imogen se seli u San Francisko. Nakon godina razdvojenosti i monotonog života, Al shvata da bi Imogen ipak mogla da bude žena njegovog života. Da li je prekasno, saznajte u subotu, 25. januara u 20:30h na AMC kanalu.